Ανοιχτός σε συνάντηση με τον Λαβρόφ ο εκπρόσωπος του Γκουαϊδό στις ΗΠΑ
Ο εκπρόσωπος του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό στις ΗΠΑ , Κάρλος Βέκιο, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ για να συζητήσουν την κατάσταση στη χώρα.
Ο Βέκιο υπογράμμισε, επίσης, ότι η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Ρωσία στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργασίας.
«Ναι, είμαι έτοιμος να συναντηθώ με οποιονδήποτε για να βρεθεί ειρηνικός τρόπος επίλυσης της κατάστασης στη χώρα» και με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, δήλωσε ο Βέκιο, όπως και ότι «είμαστε έτοιμοι να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τη Ρωσία στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργασίας» ωστόσο η Ρωσία όπως είπε «θα πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει τη σκληρή δικτατορία».
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
05:00
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται οι παραγωγοί από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο - Τα πέντε βήματα
04:00
Πώς θα δηλώσουν τα αναδρομικά 55.000 συνταξιούχοι που θα λάβουν «ραβασάκια» - Εξόφληση σε 72 δόσεις
03:00
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται όσοι θα εργαστούν την αργία της 28ης Οκτωβρίου
02:00