Ανοιχτός σε συνάντηση με τον Λαβρόφ ο εκπρόσωπος του Γκουαϊδό στις ΗΠΑ
Ο εκπρόσωπος του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό στις ΗΠΑ , Κάρλος Βέκιο, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ για να συζητήσουν την κατάσταση στη χώρα.
Ο Βέκιο υπογράμμισε, επίσης, ότι η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Ρωσία στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργασίας.
«Ναι, είμαι έτοιμος να συναντηθώ με οποιονδήποτε για να βρεθεί ειρηνικός τρόπος επίλυσης της κατάστασης στη χώρα» και με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, δήλωσε ο Βέκιο, όπως και ότι «είμαστε έτοιμοι να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τη Ρωσία στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της συνεργασίας» ωστόσο η Ρωσία όπως είπε «θα πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει τη σκληρή δικτατορία».
SPONSORED
Τουρκία: Έξι νεκροί και οκτώ τραυματίες από την ένοπλη επίθεση - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
21:15
Κλείνει την πόρτα ο Τραμπ στην Τεχεράνη: «Καμία παραχώρηση - Το Ιράν ξέρει τι θα συμβεί σύντομα»
20:58
ΥΠΕΞ Ιράκ: «Δεν καταγράφηκε καμία εκτόξευση drone από τα εδάφη μας προς Σ. Αραβία»
20:46
Στολίσκος για τη Γάζα: Το Ισραήλ αναχαίτισε 28 σκάφη - Συνεχίζουν τα υπόλοιπα 26
20:38