Αστυνομία Νορβηγίας: Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης οι πυροβολισμοί σε τζαμί
Η αστυνομία της Νορβηγίας ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει ως «απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης» τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν χθες, Σάββατο, σ' ένα τζαμί στα περίχωρα του Όσλο.
«Ο δράστης της επίθεσης είχε εξτρεμιστικές απόψεις», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου για τον ύποπτο, έναν νεαρό Νορβηγό, ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Όσλο Ρούνε Σκιόντ.
«Είχε ξενοφοβικές θέσεις, ήθελε να σπείρει τον τρόμο».
Η επίθεση εναντίον του ισλαμικού κέντρου Αλ Νουρ στο Μπέρουμ, προάστιο του Όσλο, είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρό τραυματισμό ενός ανθρώπου. Μερικές ώρες μετά την επίθεση, η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, συγγενή του υπόπτου, στην κατοικία τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει έρευνα για φόνο.
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
ΕΛΛΑΔΑ
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
ΕΛΛΑΔΑ