Νορβηγία: Ο δράστης της επίθεσης στο τζαμί φέρεται να σκότωσε την 17χρονη αδερφή του
Η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε πως το πτώμα, που βρέθηκε στην κατοικία του δράστη μιας επίθεσης με πυροβόλο όπλο χθες, Σάββατο, σε τζαμί στα περίχωρα του Όσλο, ήταν αυτό της 17χρονης ετεροθαλούς αδελφής του.
Ο άνδρας, ο οποίος είχε «ακροδεξιές απόψεις» και κατηγορείται για «απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης», είναι επίσης ύποπτος για φόνο, μετά την ανακάλυψη ενός πτώματος στο σπίτι του μερικές ώρες μετά την επίθεση.
Η αστυνομία, η οποία ανέφερε αρχικά πως το πτώμα ήταν μιας στενής συγγενή του, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για την ετεροθαλή αδελφή του, κόρη της μητριάς του.
Σημειώνεται πως η επίθεση εναντίον του ισλαμικού κέντρου Αλ Νουρ στο Μπέρουμ, προάστιο του Όσλο, είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρό τραυματισμό ενός ανθρώπου.
ΕΛΛΑΔΑ
Δεμένα τα πλοία στην Κυλλήνη λόγω θυελλωδών ανέμων - Κλειστή η γραμμή για Ζάκυνθο, Κεφαλονιά
15:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηδάκης: Οι 14 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για «ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες»
15:17
ΚΟΣΜΟΣ
Έρευνα για διακίνηση επικίνδυνων αποβλήτων στην Αλβανία - Συνολικά 20 συλλήψεις
15:08
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Νεκρός ελεγκτής εισιτηρίων τρένου μετά από άγριο ξυλοδαρμό - Συνελήφθη 26χρονος Έλληνας
15:00
ΕΛΛΑΔΑ