ΚΟΣΜΟΣ

Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Γάτος επέζησε μετά από... πλύση στο πλυντήριο ρούχων

Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Γάτος επέζησε μετά από... πλύση στο πλυντήριο ρούχων
Vets Now

Ο «Κομήτης» μπορεί να έχασε με τρομακτικό τρόπο μία από τις ζωές του, όμως ζει και βασιλεύει. 

Ο γατούλης, μόλις πέντε μηνών, είχε κουρνιάσει στον κάδο του πλυντηρίου, όπου και κοιμόταν του καλού καιρού. Η «μαμά» του αποφάσισε να βάλει πλυντήριο, αγνοώντας ότι εκεί άραζε το τετράποδο μέλος του σπιτιού. Και κάπως έτσι ο Comet, εγκλωβισμένος μέσα σε νερά και σαπούνια, βρέθηκε από τον ύπνο κοντά στον αιώνιο ύπνο.

Όταν η 44χρονη Ναόμι Τόμσον άκουσε τα νιαουρίσματα του τρομοκρατημένου γάτου και, διαπιστώνοντας τι είχε μόλις συμβεί, πανικοβλήθηκε κι ίδια.

«Η Ναόμι τρομοκρατήθηκε όταν συνειδητοποίησε πως το νιαούρισμα ερχόταν από το πλυντήριο. Η πόρτα ήταν ασφαλισμένη, όμως, βρήκε τη δύναμη να την ανοίξει. Παρόλα αυτά, δεν μπορούσε να δει τίποτα μέσα», εξήγησε ο σύζυγός της που έσπευσε στον κάτω όροφο, φοβούμενος πως κάποιος είχε διαρρήξει το σπίτι τους.

«Έβαλα το χέρι μου στο νερό και ένιωσα την ουρά του ανάμεσα στα ρούχα. Δεν ανέπνεε και τα μάτια του ήταν ορθάνοιχτα. Ειλικρινά νόμιζα πως είχε πεθάνει.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όμως, πετάχτηκε. Τον έβαλα στο πάτωμα κι άρχισα να του κάνω μαλάξεις» είπε ο Πέρι Τόμσον, ο οποίος μετά από κάποια ώρα επίμονων προσπαθειών κατάφερε να επαναφέρει το γατί.

Ο κίνδυνος δεν είχε περάσει. Ο γατούλης δυσκολευόταν να ανασάνει και έμοιαζε ημιθανής. Όμως, μετά την επίσκεψη στην κτηνίατρο, η εικόνα του βελτιώθηκε και σταδιακά συνήλθε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ