Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ κατά χωριού στον Λίβανο
Οι ισραηλινές δυνάμεις εκτόξευσαν πολλά βλήματα εναντίον της μεθοριακής κοινότητας Μαρούν αλ Ρας, στο νότιο Λίβανο, σε αντίποινα για το πλήγμα της Χεζμπολάχ κατά ισραηλινού στρατιωτικού οχήματος κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.
Σύμφωνα με την σιιτική οργάνωση από την επίθεση «σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν εκείνοι που βρίσκονταν» μέσα στο ισραηλινό άρμα.
Σε ζωντανή μετάδοση από το χωριό, το κανάλι αλ Μανάρ, που πρόσκειται στη λιβανέζικη Χεζμπολάχ, έδειξε πυκνούς καπνούς να υψώνονται από τους αγρούς, κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο.
Ο ισραηλινός στρατός διέταξε τους κατοίκους κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους αλλά και να ανοίξουν καταφύγια στην περιοχή, μετέδωσε η ισραηλινή τηλεόραση.
Το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας τις τελευταίες ημέρες, για μια ενδεχόμενη αντιπαράθεση με την Χεζμπολάχ.
Κακοκαιρία «σάρωσε» την Κέρκυρα: Πτώσεις δένδρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση τη νύχτα
07:32
Συνεχίζεται το σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – «Το πυρηνικό οχυρό» έχει σειρά, προειδοποιεί ο Τραμπ
07:27
Σε προγραμματική ατζέντα επιμένει το ΠΑΣΟΚ: Συντάξεις, Ενέργεια, Ναυτιλία
07:18
Νεκρός εντοπίστηκε ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια
07:08