ΚΟΣΜΟΣ

Του έκαναν μπούλινγκ για το χειροποίητο μπλουζάκι - Δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο

Του έκαναν μπούλινγκ για το χειροποίητο μπλουζάκι - Δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο
facebook

Ένας μαθητής από την Φλόριντα παθιασμένος με το πανεπιστήμιο του Τενεσί, ήθελε να το προβάλει στις «Ημέρες Κολλεγίου» του σχολείου του. Επειδή όμως δεν διέθετε κανένα ρούχο με το λογότυπό τους, αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του.

Τι έκανε; Ζωγράφισε το λογότυπο του πανεπιστημίου σε ένα κομμάτι χαρτί και το καρφίτσωσε πάνω στο πορτοκαλί μπλουζάκι του.

«Όταν έφτασε εκείνη η μέρα, ήρθε κατενθουσιασμένος και μου έδειξε την μπλούζα του», περιέγραψε η δασκάλα του σε ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook, λέγοντας ότι εντυπωσιάστηκε με την ιδέα του.

Μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο, ο ενθουσιασμός του είχε μετατραπεί σε κλάματα. Και αυτό γιατί, όπως περιέγραψε η δασκάλα, κάποια κορίτσια που κάθονταν δίπλα του την ώρα του μεσημεριανού (τα οποία δεν συμμετείχαν καν στις «Ημέρες Κολλεγίου») τον κορόιδεψαν για το χαρτί που είχε κολλήσει στην μπλούζα του. Σύμφωνα με τη Laura Snyder, «ήταν συντετριμμένος».

Για να του φτιάξει τη διάθεση, η Snyder αποφάσισε να του αγοράσει ένα επίσημο μπλουζάκι με το λογότυπο του αγαπημένου του πανεπιστημίου. Για το λόγο αυτό ρώτησε τους φίλους της εάν είχαν κάποια επαφή με το πανεπιστήμιο για να του το κάνουν «ακόμα πιο σπέσιαλ».

Μέσα σε μικρό διάστημα, η ανάρτησή της έγινε viral και δεν άργησε να φτάσει μέχρι το πανεπιστήμιο, το οποίο αμέσως ανταποκρίθηκε θετικά, στέλνοντας ένα δέμα στον μικρό, γεμάτο με αντικείμενα που είχαν πάνω το λογότυπό τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο μικρός μαθητής ενθουσιάστηκε μόλις έλαβε το πακέτο, και φορούσε με καμάρι τις μπλούζες, τα καπέλα και ότι άλλο αυτό περιείχε μέσα.

Ακόμα πιο σπουδαίο είναι ότι το πανεπιστήμιο αποφάσισε να κάνει το σχέδιό του, το επίσημο σχέδιο της μπλούζας του. Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατίθετο σε οργανισμούς κατά του μπούλινκγκ.

«Όταν του είπα ότι το σχέδιό του θα αποτυπωνόταν σε πραγματικό μπλουζάκι και ότι ο κόσμος ήθελε να το φορέσει, του έπεσε το σαγόνι. Έβλεπες αμέσως πόση αυτοπεποίθηση ένιωθε», δήλωσε η Snyder.

Μάλιστα, η ζήτηση για το συγκεκριμένο μπλουζάκι ήταν ιδιαίτερα υψηλή, που το Σάββατο «έπεσε» η σελίδα του διαδικτυακού μαγαζιού του Πανεπιστημίου.

Ο Randy Boyd, προσωρινός πρόεδρος του πανεπιστημίου, δήλωσε συγκινημένος από την ιστορία του αγοριού –τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα- λέγοντας ότι «αγάπησε τη φαντασία του πίσω από το σχεδιασμό της δικής του μπλούζας».

He was bullied for his homemade University of Tennessee T-shirt. The school just made it an official design By Alaa Elassar, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ