Τουρκία: Έκρηξη με επτά νεκρούς στο Ντιγιάρμπακιρ
Επτά άμαχοι χωρικοί σκοτώθηκαν σήμερα, Πέμπτη, στην Τουρκία όταν μια βόμβα, που είχε τοποθετηθεί σε ένα δρόμο, εξερράγη κατά τη διέλευση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν τα θύματα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, κατηγορώντας τους Κούρδους μαχητές του ΡΚΚ για βομβιστική επίθεση.
Η βόμβα εξερράγη περίπου στις 15:00 στην περιοχή Κουλπ, της επαρχίας Ντιγιάρμπακιρ, ανέφερε η τοπική κυβέρνηση, κατηγορώντας τα «μέλη μιας αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης», όπως οι τουρκικές αρχές αποκαλούν τους υποστηρικτές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).
Οι τοπικές αρχές είχαν αρχικά κάνει λόγο για το θάνατο 4 ανθρώπων και τον τραυματισμό 13. Τρεις από τους τραυματίες υπέκυψαν λίγο μετά τους τραυματισμούς τους, ανέφεραν νοσοκομειακές πηγές.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεσμεύτηκε ότι θα κινητοποιηθούν όλα τα μέσα για τη σύλληψη των δραστών αυτής της «αποτρόπαιης τρομοκρατικής επίθεσης», όπως τόνισε η προεδρία.
Νταμιάνο Νταβίντ και Ντοβ Κάμερον ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου
23:23
Στους δρόμους οι Γερμανοί μαθητές ενάντια στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία
23:14
Ακυρώθηκαν δύο συναυλίες του Εντ Σίραν... λόγω καταιγίδας και στη «σκιά» του «τυφώνα» Macklemore
23:04
Με πρόστιμο που μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 10 δισ. δολάρια απειλείται το Facebook
22:54