ΗΠΑ: Οι Ρεπουμπλικανοί αντιδρούν στην έρευνα Πελόζι για Τραμπ
Ενάντια στην έρευνα για παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ τάσσεται ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακκάρθι εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της Βουλής να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με το ερώτημα της παραπομπής.
«Η πρόεδρος Πελόζι τυγχάνει να είναι πρόεδρος αυτής της Βουλής, αλλά δεν μιλά εκ μέρους της Αμερικής όταν πρόκειται για αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Μακκάρθι σε δημοσιογράφους.
«Δεν μπορεί μονομερώς να αποφασίσει ότι βρισκόμαστε σε μια έρευνα παραπομπής», πρόσθεσε ο ηγέτης της μειοψηφίας στη Βουλή.
ΕΛΛΑΔΑ
Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα
14:33
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα - Σε κίνδυνο η ζωή του
14:30
ΚΟΣΜΟΣ
Jerusalem Post: Για τουρκικές προκλήσεις στη Μεσόγειο ετοιμάζεται το Ισραήλ- Στο κάδρο Ελλάδα-Κύπρος
14:21
ΕΛΛΑΔΑ
Κολυδάς: Θερμό το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου - Η θερμοκρασιακή αντίθεση βορρά και νότου
14:18
ΕΛΛΑΔΑ