ΗΠΑ: Οι Ρεπουμπλικανοί αντιδρούν στην έρευνα Πελόζι για Τραμπ
Ενάντια στην έρευνα για παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ τάσσεται ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακκάρθι εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της Βουλής να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με το ερώτημα της παραπομπής.
«Η πρόεδρος Πελόζι τυγχάνει να είναι πρόεδρος αυτής της Βουλής, αλλά δεν μιλά εκ μέρους της Αμερικής όταν πρόκειται για αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Μακκάρθι σε δημοσιογράφους.
«Δεν μπορεί μονομερώς να αποφασίσει ότι βρισκόμαστε σε μια έρευνα παραπομπής», πρόσθεσε ο ηγέτης της μειοψηφίας στη Βουλή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τι λέει η ΤτΕ για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων - Τα εν εξελίξει project αξίας 12 δισ. ευρώ
07:25
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ: Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό ανοιχτά της Χίου με τουλάχιστον 15 νεκρούς μετανάστες - Εντείνονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους
07:15
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Άστατος με βροχές, ανέμους και αφρικανική σκόνη - Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04 Φεβρουαρίου)
06:30
ΑΝΑΠΤΥΞΗ