ΗΠΑ: Οι Ρεπουμπλικανοί αντιδρούν στην έρευνα Πελόζι για Τραμπ

Ενάντια στην έρευνα για παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ τάσσεται ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακκάρθι εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της Βουλής να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με το ερώτημα της παραπομπής.
«Η πρόεδρος Πελόζι τυγχάνει να είναι πρόεδρος αυτής της Βουλής, αλλά δεν μιλά εκ μέρους της Αμερικής όταν πρόκειται για αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο Μακκάρθι σε δημοσιογράφους.
«Δεν μπορεί μονομερώς να αποφασίσει ότι βρισκόμαστε σε μια έρευνα παραπομπής», πρόσθεσε ο ηγέτης της μειοψηφίας στη Βουλή.

ΧΡΗΜΑ
Πόσο θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν στις 14 Ιουλίου
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για την καταγραφή οχημάτων στα χερσαία συνοριακά τελωνεία
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το πιο πρόωρο μωρό στον κόσμο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια (vid)
23:59
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΙ: Ολονύκτιες μάχες με φλόγες και αναζωπυρώσεις σε Δροσοπηγή, Εύβοια, Κύθηρα, Χανιά και Μεσσηνία (Pics & Vids)
23:55
ΚΟΣΜΟΣ