Θρίλερ στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Η καμπίνα γέμισε καπνό
Αεροσκάφος της British Airways που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας στο Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το απόγευμα στο διεθνές αεροδρόμιο Βασιλείας-Μιλούζ.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει πως για άγνωστο προς το παρόν λόγο, η καμπίνα του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς.
Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές του αεροδρομίου, οι 165 επιβάτες είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. Τέσσερα μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο επειδή εισέπνευσαν καπνό, ανέφερε η Βιβιέν Γκάσκελ, η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του αεροδρομίου.
Εξαιτίας της αναγκαστικής προσγείωσης, τρία άλλα αεροσκάφη που επρόκειτο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο αυτό υποχρεώθηκαν να αλλάξουν πορεία –τα δύο κατευθύνθηκαν στη Ζυρίχη, το τρίτο στη Στουτγάρδη– και πέντε αναχωρήσεις καθυστέρησαν για «περίπου 25 λεπτά».
Η British Airways θα μισθώσει άλλο αεροσκάφος προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους οι 165 επιβάτες.
Υποχωρεί το πετρέλαιο - Kάτω από τα 95 δολάρια ανά βαρέλι το brent
10:35
Το ιρανικό πλοίο που συνελήφθη από τις ΗΠΑ «πιθανόν» να μετέφερε «διπλής χρήσης» εξοπλισμό
10:27
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ - Πότε τίθενται σε εφαρμογή
10:25
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις
10:23