Δημοσιογράφοι του Al Jazeera απήχθησαν στην Υεμένη
Τρία μέλη του δημοσιογραφικού συνεργείου του τηλεοπτικού δίκτυου Al Jazeera απήχθησαν στην πολιορκούμενη πόλη Τάιζ της Υεμένης, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το τηλεοπτικό δίκτυο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ανταποκριτής Χαμντί αλ Μποκάρι (υεμενίτικης υπηκοότητας) και τα μέλη του συνεργείου του, Αμπντουλαζίζ αλ Σάμπρι και Μονίρ αλ Σαμπάι εθεάθησαν για τελευταία φορά αργά τη Δευτέρα στην Τάιζ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.
«Κάλυπταν ό,τι συμβαίνει στην πολιορκούμενη πόλη, κάνοντας ρεπορτάζ για το ανθρώπινο κόστος που έχει επιφέρει ο πόλεμος. Οι συνάδερφοι μας έκαναν απλά τη δουλειά τους...ενημερώνοντας τον κόσμο για αυτό που συμβαίνει στην Υεμένη», δήλωσε ο Μοστέφα Σουάγκ, ασκών καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του τηλεοπτικού δικτύου.
«Το Al Jazeera καθιστά υπεύθυνους τους απαγωγείς για την προστασία και ασφάλεια των μελών του συνεργείου», ανέφερε ο Σουάγκ.
Πέθανε ο προπονητής μπάσκετ Θανάσης Σκουρτόπουλος
12:37
«SOS» από τα ΕΛΤΑ για μηνύματα εξαπάτησης - Το SMS που στέλνουν οι επιτήδειοι
12:33
Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: «Διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση»
12:30
Πώς αντέδρασε το Κρεμλίνο και το ΝΑΤΟ μετά την λήξη της συνθήκης New START
12:23