Φ.Ολάντ: Καμιά απειλή δεν θα κάμψει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας
Καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει, είπε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ σχολιάζοντας το βίντεο που δημοσιοποίησε το Iσλαμικό Κράτος, στο οποίο παρουσιάζονται οι δράστες του μακελειού της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι απειλώντας όλες οι χώρες που μετέχουν στο διεθνή συνασπισμό εναντίον των τζιχαντιστών.
"Τίποτε δεν θα μας τρομάξει, καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει σε αυτό που έχει να κάνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας", σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος σε δηλώσεις του στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία.
"Το μόνο που κάνουν οι εικόνες αυτές είναι να ακυρώνουν τους δράστες των εγκλημάτων αυτών", σημείωσε επίσης.
"Ο λόγος που έλαβα μέτρα για την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ήταν επειδή ξέρω ότι η απειλή αυτή είναι εκεί και ότι εμείς δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτε, ούτε στα μέσα για την υπεράσπιση της χώρας μας ούτε στις ελευθερίες", πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος, όπως αναφέρει το Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Διαβάστε επίσης:
ISIS: Kυκλοφόρησε βίντεο με τους δράστες της επίθεσης στο Παρίσι
Για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους συζήτησαν Μπάιντεν - Eρντογάν
Άρειος Πάγος: «Δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών»
10:02
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 77χρονος Γερμανός που «έσπασε» τον κατ’ οίκον περιορισμό
09:55
Στ. Ασθενίδης (ΚτΠ) στο CNN Greece: η επόμενη μέρα για τα έργα πληροφορικής στο Δημόσιο
09:48
«Αιχμές» Σκέρτσου κατά ΠΑΣΟΚ: Ο εξωραϊσμός του παρελθόντος και το στρατηγικό αδιέξοδο
09:45