ΚΟΣΜΟΣ

Άλογο γεννημένο… κωμικός: Δεν θέλει να τον ιππεύουν και το δείχνει με κάθε τρόπο

Άλογο γεννημένο… κωμικός: Δεν θέλει να τον ιππεύουν και το δείχνει με κάθε τρόπο
screen grab από βίντεο

Χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο έχει αποκτήσει ένα άλογο, το οποίο έχει βρει έναν απίστευτο τρόπο, προκειμένου να αποφεύγει οποιονδήποτε πάει να τον καβαλήσει: πέφτει στο έδαφος με δραματικό τρόπο και παριστάνει το πεθαμένο, μέχρι ο επίδοξος καβαλάρης του να απομακρυνθεί από δίπλα του. 

Δεν είναι σαφές αν ο “Jingang”, που έχει χαρακτηριστεί ως το πιο «μελοδραματικό» άλογο στον κόσμο, έχει εκπαιδευτεί ώστε να παριστάνει το νεκρό προς τέρψιν των τουριστών ή αν έχει αναπτύξει το ταλέντο αυτό μόνο του.

Ένα ωστόσο, πράγμα είναι σίγουρο: είναι πολύ καλός σε αυτό.

Μόλις κάποιος επιχειρήσει να ανέβει στην πλάτη του, ο Jingang λυγίζει τα πόδια του και πέφτει στο έδαφος. Μερικές φορές, μάλιστα, κλείνει και τα μάτια του και μόνη απόδειξη ότι προσποιείται, είναι ότι εξακολουθεί να ανασαίνει από τα ρουθούνια του.

Ούτε τα γευστικά καρότα που του προσφέρουν δεν καταφέρνουν να τον βγάλουν εκτός του ρόλου του, όπως φαίνεται στα δεκάδες βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Ο Jingang φαίνεται ότι ξεκίνησε αυτή την πρακτική από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο στο διαδίκτυο. Καθώς όλα τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει έκτοτε προέρχονται από την τηλεόραση της Νότιας Κορέας, εκτιμάται ότι το ζώο ζει στην εν λόγω ασιατική χώρα. Το τελευταίο διάστημα τα... τερτίπια του αλόγου έγιναν ξανά viral, με βίντεο και φωτογραφίες να αναπαράγονται από διεθνή ΜΜΕ.

Τελευταία έχει στρέψει και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού καθώς φαίνεται, οι άνθρωποι δεν χορταίνουν να το βλέπουν. Το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook είχε παραπάνω από 23 εκατομμύρια προβολές, ενώ τα σχόλια των χρηστών ήταν άκρως θετικά και χιουμοριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ