Χονγκ Κονγκ: Βανδαλισμοί στα γραφεία του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων Xinhua
Τα γραφεία του κρατικού κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων Xinhua υπέστησαν μεγάλους βανδαλισμούς από αντικυβερνητικούς διαδηλωτές σήμερα Σάββατο, στο Χονγκ Κονγκ, κατά το 22ο Σαββατοκύριακο μαζικών διαδηλώσεων.
Ήταν η πρώτη φορά που το ειδησεογραφικό πρακτορείο γίνεται στόχος στους πέντε μήνες κοινωνικών ταραχών που σαρώνουν το ημιαυτόνομο έδαφος.
Διαδηλωτές έσπασαν γυάλινες πόρτες, έριξαν κόκκινη μπογιά στους τοίχους και έβαλαν φωτιές μέσα στην είσοδο του κτηρίου.
Στο μεταξύ η αστυνομία έκανε χρήση αντλιών νερού, δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσει τους διαδηλωτές σε πολλές περιοχές της πόλης.
Το Xinhua καταδίκασε τους βανδαλισμούς του γραφείου του στο Χονγκ Κονγκ από «κακοποιά στοιχεία», όπως μετέδωσε σε τηλεγράφημά του.
Εκπρόσωπός του εξέφρασε την έντονη καταδίκη κατά της «βάναυσης συμπεριφοράς κακοποιών στοιχείων που κάνουν βανδαλισμούς» και βάζουν φωτιά στο κτήριο των γραφείων του ειδησεογραφικού πρακτορείου.
Ο Νετανιάχου αποπέμπει τον προσωπάρχη του έπειτα από σειρά σκανδάλων
21:52
Δήμος Αθηναίων: Από Μεγάλη Τρίτη η επιστροφή αδειών οδήγησης λόγω Πάσχα - Η μόνη εξαίρεση
21:43
Η στιγμή που το πλήρωμα του Artemis II ξεπερνά το ρεκόρ της μεγαλύτερης απόστασης από τη Γη (vid)
21:34
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στην 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο
21:28