Νέα γεώτρηση του Φατίχ εντός των επόμενων εβδομάδων
Το τουρκικό γεωτρύπανο Φατίχ θα προχωρήσει σε νέα γεώτρηση σε μερικές εβδομάδες, γνωστοποίησε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ.
Όπως είπε, «ολοκλήρωσε τη γεώτρηση του Φενίκε και ήρθε στον λιμάνι Τασουτζού της Μερσίνας για ανεφοδιασμό».
«Αφού σε λίγες βδομάδες κάνει εργασίες ανεφοδιασμού και συντήρησης εκεί θα ξεκινήσει ξανά γεώτρηση στις περιοχές που έχουμε αδειοδοτηθεί από την ‘τδβκ’», συμπλήρωσε.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι το Γιαβούζ «ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες τη γεώτρηση του στο σημείο Μόρφου».
Τα Ορούτς Ρέις και Μπαρμπαρός «συνεχίζουν τις δισδιάστατες και τρισδιάστατες έρευνές τους. Όπως έχουμε πει αν υπάρχει κάτι θα το βρούμε, όταν το βρούμε πρώτα ο Αλλάχ θα το ανακοινώσουμε στον λαό μας. Χρειάζεται λίγη υπομονή», είπε.
Ανταλλαγή 3.000 αιχμαλώτων μεταξύ Χούθι και κυβέρνησης της Υεμένης
16:31
Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέα η μητέρα του τρίχρονου που πέθανε από ασιτία (vid)
16:23
Κεραμέως: Συνδυασμός Τεχνητής Νοημοσύνης με ανθρώπινο παράγοντα για βέλτιστα αποτελέσματα
16:17
Ξεκίνησε το έργο της η νέα Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας του Καταναλωτή και Ελέγχου της Αγοράς
16:08