ΚΟΣΜΟΣ

Ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια και κάλεσε ψύχραιμα την αστυνομία

Ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια και κάλεσε ψύχραιμα την αστυνομία
Brent Lewis/The Denver Post via Getty Images/Ideal Images

Μια συγκλονιστική ιστορία η οποία σόκαρε τους κατοίκους μιας μικρής κοινότητας της Φλόριντα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Για τον 27χρονο Πάτρικ Καρλόπολι, το δικαίωμα των άλλων στη ζωή φαίνεται πως δεν είχε την παραμικρή σημασία. Ο νεαρός άνδρας τηλεφώνησε αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη γραμμή έκτακτης ανάγκης (911) και παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τη φίλη του στο σπίτι όπου ζούσαν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη διεύθυνση που τους υποδείχθηκε και βρήκαν τον Καρλόπολι να τους περιμένει. Μπαίνοντας στο εσωτερικό, ωστόσο, έγιναν μάρτυρες ενός τουλάχιστον αποτρόπαιου θεάματος. Νεκρή δεν ήταν μόνο η Τάμυ Μόντλιν, αλλά και η 16χρονη κόρη της από άλλο γάμο, Μοντάνα, η 3χρονη κόρη που είχε από τον δεσμό της με τον δράστη, Τζιν καθώς επίσης και το σκυλί της οικογένειας, Μίλο, ένα τσιουάουα το οποίο έφερε δεκάδες τραύματα από μαχαίρι...

Ο Καρλόπολι δεν έχει ομολογήσει πέρα από τη δολοφονία της φίλης του, οι Αρχές της Φλόριντα, ωστόσο, εκτιμούν ότι είναι αυτός που αφαίρεσαι και τις υπόλοιπες ζωές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ