Βουλγαρία: Βλάβη στο πυρηνικό εργοστάσιο του Κοζλοντούι
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές της Βουλγαρίας μετά και την ανακοίνωση που έκανε η εταιρεία διαχείρισης του πυρηνικού εργοστασίου στο Κοζλοντούι ότι ο αντιδραστήρας νούμερο 5 (Μονάδα 5) των 1.000 μεγαβάτ λειτουργεί πλέον στο 50%, έπειτα από βλάβη που σημειώθηκε στον κύριο αγωγό κυκλοφορίας του αντιδραστήρα.
Σύμφωνα με το Reuters, η βλάβη ενεργοποίησε το σύστημα ασφαλείας στην πυρηνική μονάδα του Κοζλοντούι, ενώ η διοίκηση του εργοστασίου ανέφερε πως το περιστατικό ξεκίνησε στις 09:10 το πρωί τοπική ώρα.
Η πυρηνική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται στον ποταμό Δούναβη, θα επανέλθει σε πλήρη λειτουργία αμέσως μόλις όλα τα συστήματα και οι εγκαταστάσεις λειτουργήσουν κανονικά, ενώ η εταιρεία ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ραδιενεργής μόλυνσης, εξαιτίας της βλάβης.
Ουκρανία: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία σε ουκρανικά λιμάνια
18:24
Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» (vid)
18:12
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS: Το χτύπημα των ΗΠΑ στη Νιγηρία και η νέα «σταυροφορία» Τραμπ – Το δόγμα της «συμμόρφωσης»
18:01
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Πάρο – Λύθηκε το χειρόφρενο (pics&vid)
17:50