ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας εισέβαλε στο σπίτι 82χρονης και το μετάνιωσε πικρά – Τον πήραν με φορείο

Άνδρας εισέβαλε στο σπίτι 82χρονης και το μετάνιωσε πικρά – Τον πήραν με φορείο
Capture/YouTube

Ένας άνδρας εισέβαλε σε σπίτι στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης που ανήκει σε μία 82χρονη γυναίκα. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν καλά… για τον εισβολέα, που βγήκε από το οίκημα σε φορείο. 

 

Η Willie Murphy ετοιμαζόταν να ξαπλώσει το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας άρχισε να χτυπά την πόρτα, ζητώντας της να καλέσει ασθενοφόρο.

Τηλεφώνησε στην αστυνομία, αλλά δεν άφησε τον άγνωστο να μπει στο σπίτι της. Τότε εκείνος εκνευρίστηκε, έσπασε την πόρτα και εισέβαλε στο οίκημα, όπως εξιστορεί η 82χρονη στο WHAM.

«Είναι σχετικά σκοτεινά, είμαι μόνη μου και είμαι μεγάλη γυναίκα. Αλλά μάντεψε, είμαι σκληρό καρύδι», δηλώνει η Murphy, δείχνοντας τους μυς της.

Η φαινομενικά αδύναμη γιαγιά πολύ σύντομα αποδείχθηκε ισχυρός αντίπαλος.

«Επέλεξε λάθος σπίτι», τονίζει η ηλικιωμένη, που παρά την ηλικία της γυμνάζεται εντατικά και στο παρελθόν έχει κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Η Murphy χρησιμοποίησε ό,τι βρήκε μπροστά της για να απωθήσει τον εισβολέα, ξεκινώντας από ένα τραπέζι, το οποίο έσπασε πάνω του. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα μεταλλικά πόδια του τραπεζιού για να τον απειλήσει.

Επόμενο όπλο της έγινε ένα μπουκάλι σαμπουάν. Έριξε το σαμπουάν στο πρόσωπο του άνδρα, καθώς εκείνος επιχειρούσε να σηκωθεί από το πάτωμα όπου είχε πέσει.

Αλλά, τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί. Αμέσως μετά, πήρε μία σκούπα και συνέχισε να τον χτυπά.

Σε αυτό το σημείο πλέον, ο άνδρας ήθελε να τρέξει μακριά, αλλά ήταν πολύ ζαλισμένος. Η Murphy ήταν παραπάνω από χαρούμενη να τον βοηθήσει, ωστόσο δεν μπορούσε να τον σηκώσει γιατί ήταν βαρύς.

«Θέλει να φύγει. Και προσπαθώ να τον βοηθήσω να βγει από το σπίτι, αλλά είναι πολύ βαρύς. Δεν μπορώ να τον κουνήσω».

Εκείνη τη στιγμή, προς μεγάλη χαρά του εισβολέα, έφτασε στο σπίτι η αστυνομία.

«Έρχονται μέσα. Είναι ξαπλωμένος γιατί του είχα κάνει πολλά πράγματα», λέει η ίδια, αναφερόμενη στο τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί.

Τελικώς ο άγνωστος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προφανώς ευγνώμων που σώθηκε από χέρια της σούπερ-γιαγιάς.

«Νομίζω ότι ήταν χαρούμενος όταν μπήκε στο ασθενοφόρο γιατί εγώ τον έστειλα εκεί. Ναι, το έκανα», λέει όλο καμάρι η 82χρονη.

This powerlifting 82-year-old grandma made an intruder regret breaking into her home

ΔΗΜΟΦΙΛΗ