Αργεντινή: Ήταν «κολλημένος» στο κινητό του, δεν πρόσεξε και... έπεσε στις ράγες του μετρό
Στις ράγες του μετρό έπεσε ένας άνδρας στην Αργεντινή, λίγο πριν φτάσει ο συρμός.
Ο 49χρονος ήταν προσκολλημένος στο κινητό του και δεν πρόσεχε τα βήματά του, με αποτέλεσμα να πέσει στις ράγες του μετρό στο Μπουένος Άιρες.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας, ο άνδρας φαίνεται να έχει «κολλημένα» τα μάτια του στο τηλέφωνό του και να περπατάει όλο και πιο κοντά στην άκρη, με αποτέλεσμα λίγα δευτερόλεπτα μετά, να πέσει.
Δύο άνδρες έσπευσαν να τον βοηθήσουν να ανέβει ξανά πάνω στην αποβάθρα, ωστόσο, ο 49χρονος πρώτα πήρε από τις γραμμές του τρένου το τηλέφωνό του και ύστερα άφησε τους άνδρες να τον σηκώσουν.
Λίγο μετά, πέρασε το τρένο.
Τον Οκτώβριο είχε σημειωθεί ένα παρόμοιο συμβάν στη Μαδρίτη.
Στην περίπτωση εκείνη, σηκώθηκε και άρχισε να κινείται στην αποβάθρα, με τα μάτια της είναι «καρφωμένα» στο κινητό της τηλέφωνο. Η γυναίκα έπεσε στις γραμμές του μετρό την ώρα που το τρένο πλησίαζε, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να κάνουν σήματα στον οδηγό για να σταματήσει.
Η διοίκηση του Μετρό Μαδρίτης ανακοίνωσε πως η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και υπενθύμισε σε όλους τους επιβάτες να είναι προσεκτικοί.
Καμένη σορός γυναίκας εντοπίστηκε μετά από φωτιά σε κτήριο στο Μεταξουργείο
22:34
Τραμπ: «Τα πάμε πολύ καλά στο Ιράν - Με άριστα το 10 θα μας βαθμολογούσα... 15»
22:25
Επιμένει ο Κουτσούμπας: «Από τα τέσσερα drones προς Κύπρο, τα δύο αφορούσαν τη Σούδα» (vid)
22:16
Super League: Νέα δεδομένα με ΠΑΟΚ στην κορυφή της τριπλής ισοβαθμίας - Ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός
22:06