Φεύγει από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Τραμπ: Ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη τελική συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει μετά το τέλος της Συνόδου για την 70ή επέτειο του ΝΑΤΟ στο Ουάτφορντ, κοντά στο Λονδίνο κι αφότου άλλοι ηγέτες φαίνεται πως τον χλεύασαν για τις μακροσκελείς συνεντεύξεις του σε δημοσιογράφους.
«Θα ακυρώσω τη συνέντευξη Τύπου» δήλωσε ο ένοικος του Λευκού Οίκου με την ευκαιρία ενός γεύματος εργασίας με τα κράτη μέλη της Συμμαχίας που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το ΝΑΤΟ.
«Όταν ολοκληρωθούν οι σημερινές συναντήσεις, θα επιστρέψω στην Ουάσιγκτον. Δεν θα παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου στο κλείσιμο της Συνόδου, διότι έχουμε δώσει τόσες πολλές τις τελευταίες δύο ημέρες. Καλό ταξίδι σε όλους» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Τραμπ επρόκειτο να μιλήσει σε δημοσιογράφους στις 17.30 ώρα Ελλάδας.
Ιράν: Συνελήφθη η δικηγόρος Νασρίν Σοτουντέχ, σύμφωνα με την κόρη της
16:48
Ερντογάν: Ο επόμενος πόλεμος θα μπορούσε να γίνει για το νερό - Βλέπουμε ήδη τα σημάδια
16:46
Άνδρας στη Θεσσαλονίκη αντικαθιστούσε πινακίδες ελεγχόμενης στάθμευσης με πλαστές και παραποιημένο QR Code
16:35
Εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή με φόντο ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Εκλογές ζητεί η αντιπολίτευση - «Kαμιά φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά» απαντά ο Χατζηδάκης
16:32