Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στην Ινδία
Συναγερμός έχει σημάνει στο πανεπιστήμιο Jamia Millia Islamia στο Δελχί της Ινδίας, όπου σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί.
Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο.
Σύμφωνα με τον πρύτανη Waseem Ahmed Khan, οι Αρχές εισέβαλαν στο κτήριο του πανεπιστημίου χωρίς καμία άδεια, ενώ αρκετοί φοιτητές οδηγούνται στο τμήμα για ανάκριση.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν, την ώρα που οι διαμαρτυρίες εναντίον του τροποποιημένου νόμου περί ιθαγένειας στο Νέο Δελχί έγιναν βίαιες το απόγευμα της Κυριακής, με τους διαδηλωτές να συγκρούονται με αστυνομικούς.
Νωρίτερα η διοίκηση του πανεπιστημίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν ότι πολλοί πολίτες πήραν μέρος στις διαδηλώσεις, οι οποίες όμως δεν πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του πανεπιστημίου.
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: «Η κατάσταση είναι αφόρητη για τις ΗΠΑ, και δεν έχουμε καν αρχίσει»
10:10
Μαρινάκης για τα 16 χρόνια από την τραγωδία της Marfin: «Δεν ήταν κακιά στιγμή, αλλά στυγνό έγκλημα»
10:05
Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο τμήμα - Άγνωστα τα αίτια της πράξης του
09:56
Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Άμπου Ντάμπι και Ιορδανία
09:50