Μεξικό: 14 νεκροί από σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, Τετάρτη, μεταξύ των οποίων και πέντε μικρά παιδιά, όταν ένα μίνι-μπας που μετέφερε μια οικογένεια η οποία έκανε διακοπές στο Μεξικό συγκρούστηκε με φορτηγό.
Το μικρό λεωφορείο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Πολιτεία Γκουαναχουάτο με το θέρετρο Πουέρτο Βαγιάρτα, στον Ειρηνικό, όταν προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού, που ήταν φορτωμένο με ξυλεία.
Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες και οι επιβάτες του παγιδεύτηκαν μέσα. Από το όχημα δεν απέμεινε παρά ο απανθρακωμένος σκελετός του, καρφωμένος στο φορτηγό.
Άλλοι δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και οι δύο από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Γκουανταλαχάρα.
Σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης, το φορτηγό ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου.
«Επρόκειτο για ένα τουριστικό λεωφορείο που το είχε νοικιάσει μια οικογένεια», είπε ο Σαμουέλ Φλόρες, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Πολιτείας Χαλίσκο.
Στη φυλακή το ζευγάρι του ιδιωτικού ΚΕΠ για την κατηγορία του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων
17:26
Ανακάμπτουν οι αγορές - Επέστρεψαν τα κέρδη μετά τις δηλώσεις του Τραμπ
17:24
Για πρώτη φορά η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αστροναυτών της ESA
17:19
Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο που ήταν παρών στη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
17:14