ΚΟΣΜΟΣ

Στον Καναδά έκοψαν την σκηνή του Τραμπ από το «Μόνος στο σπίτι 2»

Στον Καναδά έκοψαν την σκηνή του Τραμπ από το «Μόνος στο σπίτι 2»
YouTube

Όπως είναι γνωστό, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια πολύ σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992. Αυτό που δεν είναι γνωστό, όμως, είναι ότι το κρατικό κανάλι του Καναδά CBC, έκοψε από την ταινία την σκηνή, στην οποία εμφανίζεται ο μεγιστάνας.

Ο εκπρόσωπος του καναλιού, Chuck Thompson, κλήθηκε σήμερα να δώσει εξηγήσεις για το λόγο που κόπηκε η εν λόγω σκηνή. Όπως είπε ο ίδιος, η διάρκεια οκτώ λεπτών σκηνή κόπηκε, για να υπάρξει χώρος για διαφημίσεις. Μάλιστα, ανέφερε ότι το ομντάζ έγινε το 2014, προτού ο Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, επομένως τα κίνητρα δεν ήταν πολιτικά.

Η μονταρισμένη ταινία προβλήθηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα από το κανάλι, πυροδοτώντας κριτική από τους υποστηρικτές του Τραμπ.

Ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, με αναρτήσεις που έκανε στα social media, την Πέμπτη, χαρακτήρισε την αλλαγή «αξιολύπητη».

Αλλά και ο ίδιος ο Τραμπ αντέδρασε αργότερα, γράφοντας στο λογαριασμό του στο twitter, ότι «η ταινία δεν θα είναι ποτέ η ίδια! (αστειεύομαι)». Αναφερόμενος στον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, ο Τραμπ πρόσθεσε: «Μαντεύω ότι στον Τζάστιν Τ. δεν αρέσει που τον έκανα να πληρώσει για το ΝΑΤΟ ή το εμπόριο!».

Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Τραμπ αναφερόμενος στην ταινία την περιέγραψε ως μεγάλη Χριστουγεννιάτικη επιτυχία, προσθέτοντας ότι ήταν τιμή του που συμμετείχε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ