Τι αποκάλυψε ο Τραμπ για τη συμμετοχή του στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2»

«Τιμή μου»: Αυτή ήταν η απάντηση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, όταν ρωτήθηκε για τη σύντομη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη», πολύ πριν γίνει ο ένοικος του Λευκού Οίκου.
Ένας στρατιώτης τον ρώτησε σήμερα για το θέμα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.
«Ήμουν λίγο νεότερος, θα έλεγα», αφηγήθηκε ο πρώην μεγιστάνας των ακινήτων, που τότε μόλις είχε αποκτήσει το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
«Ήταν προφανώς μια μεγάλη επιτυχία. Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια πολύ σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992.
Ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον είχε πει το 2017 σε συνέντευξη στο περιοδικό The Hollywood Reporter, ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν έδινε άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του παρά μονάχα με αντάλλαγμα έναν μικρό ρόλο στην εκάστοτε ταινία.

Το Ιράν χτύπησε εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ στην Ασντόντ
11:42
Μητσοτάκης: Θα σταλούν πλοία του ΠΝ έξω από τα χωρικά ύδατα της Λιβύης για ροές παράνομων μεταναστών
11:38
Σε επιφυλακή και η Ελλάδα: 100 στόχοι υπό αυστηρή επιτήρηση μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
11:25
Η Κίνα προειδοποιεί για τον κίνδυνο «εξάπλωσης» της σύγκρουσης Ιράν - Ισραήλ
11:19