Γαλλία: Άνδρας με μαχαίρι φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» και απειλούσε περαστικούς
Συναγερμός σήμανε στη γαλλική πόλη Μετς όταν ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» στο δρόμο και απειλούσε τους περαστικούς.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ο ένοπλος φέρεται να απείλησε και τους αστυνομικούς ενώ κινήθηκε και προς το μέρος τους.
Οι Αρχές άνοιξαν πυρ κατά του άνδρα, ο οποίος είναι περίπου 30 ετών και τον τραυμάτισαν στα πόδια. Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Ο δράστης είναι 31 ετών και ήταν γνωστός στις αρχές επειδή είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, εξήγησε ο εισαγγελέας της Μετς, Κριστιάν Μερκουρί.
Η τοπική εισαγγελία συνεργάζεται για την υπόθεση αυτή με την αντιτρομοκρατική εισαγγελία του Παρισιού, πρόσθεσε.
Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανένας περαστικός.
Μετ' εμποδίων οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό - Παραμένουν τα τεχνικά προβλήματα
12:03
Σε εξέλιξη σύσκεψη στη Ζάκυνθο για τα τελευταία κρούσματα λεπτοσπείρωσης
11:59
Μικρός «κασκαντέρ» σε ζούγκλα της Ινδονησίας: Ο ουρακοτάγκος που τόλμησε το πρώτο «βήμα» σε γέφυρα (pics&vid)
11:53
Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον σε θέση να υπαγορεύσουν την πολιτική τους στις ανεξάρτητες χώρες
11:52