ΚΟΣΜΟΣ

Viral απιστία: Πήγε να δει αγώνα ποδοσφαίρου και αποκαλύφθηκε ο κρυφός δεσμός του

Viral απιστία: Πήγε να δει αγώνα ποδοσφαίρου και αποκαλύφθηκε ο κρυφός δεσμός του
Screen grab

Viral για έναν απίστευτο λόγο έγινε ένας άνδρας ο οποίος πήγε να δει αγώνα ποδοσφαίρου στο Εκουαδόρ με την ερωμένη του και «συνελήφθη» από τις κάμερες του γηπέδου, που τους κατέγραψε να φιλιούνται. Το φιλί, μάλιστα, προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη. 

Μόλις ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι το τρυφερό ενσταντανέ προβαλλόταν σε όλο το γήπεδο, απομακρύνθηκε από τη γυναίκα, εμφανώς ενοχλημένος, με αποτέλεσμα η κίνησή του να προκαλεί υποψίες. Έτσι το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral.

Ο Deyvi Andrade παραδέχτηκε, μέσω Facebook και Instagram, πως απάτησε την σύντροφό του και κατακεραύνωσε τον κόσμο που ασχολήθηκε με το συμβάν.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: «Εάν ήταν μια γυναίκα στη θέση μου τι θα κάνατε; Πολλά βίντεο κυκλοφορούν με άπιστες γυναίκες αλλά κανείς δεν τις κορόιδεψε τόσο όσο εμένα. Πρόκειται να υπερασπιστώ την τιμή μου σαν άντρας μέχρι τέλους. Κανείς δεν θα καταστρέψει την εικόνα μου. Αυτές οι γυναίκες που με κριτικάρουν ξέρω πως έχουν επίσης απατήσει αλλά συνεχίζουν να με σχολιάζουν».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στην σύντροφό του αναφέρει:

«Θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ζήσω αυτές τις στιγμές μαζί σου. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό μιλάω δημόσια για αυτή την ανοησία, για να με συγχωρέσεις. Είμαι πολύ μπερδεμένος αλλά θέλω να γυρίσεις πίσω».

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν τελικά αποδέχτηκε τη συγγνώμη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ