Ο Μακρόν εκφράζει αμφιβολίες για το αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο στη Μέση Ανατολή
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έγειρε αμφιβολίες για την προοπτική της λύσης δύο κρατών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων και διατύπωσε αμφιβολίες για το κατά πόσον το αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο που παρουσίασε την Τρίτη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα επιτύχει.
«Πιστεύω σε δύο κυρίαρχα κράτη», τόνισε ο Μακρόν όταν ρωτήθηκε από τη Le Figaro για το αν πιστεύει στη λύση δύο κρατών. Δεν έδωσε ωστόσο διευκρινίσεις.
Ο Γάλλος πρόεδρος είπε πως δεν θα παρουσιάσει δικό του σχέδιο, αλλά ισχυρίστηκε το σχέδιο Τραμπ θα δυσκολευτεί να προχωρήσει.
«Χρειάζονται δύο για να φέρεις ειρήνη. Δεν μπορείς να το πετύχεις μόνο με την μία πλευρά», είπε απαντώντας σε ερώτηση για το σχέδιο Τραμπ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεραμέως: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών - Την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις (vid)
12:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η πιο ιστορική και λογοτεχνική παμπ του Λονδίνου: Εκεί όπου έπιναν ο Ντίκενς και ο Σαίξπηρ
12:23
ΚΟΣΜΟΣ
Έξι συλλήψεις στο Μιλάνο ύστερα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς (vid)
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την κατάληψη δύο οικισμών στα ανατολικά της Ουκρανίας
12:15
ΑΝΑΠΤΥΞΗ