Λιβύη: Οι δυνάμεις του Χαφτάρ απαγορεύουν στον ΟΗΕ να χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο της Τρίπολης
Ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις πραγματοποιούν οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ για να καταλάβουν την Τρίπολη.
Βολές από βαριά πυροβόλα έπληξαν τα περίχωρα καθώς και κεντρικές συνοικίες της Τρίπολης όπως η Νουφλίν και Σουκ αλ Τζουμάα.
Την ίδια ώρα, οι δυνάμεις του στατάρχη ανακοίνωσαν πως δεν θα επιτρέψουν στα Ηνωμένα Έθνη να χρησιμοποιούν το μόνο σε λειτουργία αεροδρόμιο στην λιβυκή πρωτεύουσα Τρίπολη, το οποίο προσπαθούν να καταλάβουν στην πολεμική τους εκστρατεία.
Ο εκπρόσωπος των δυνάμεων του Λιβυκού Εθνικού Στρατού Αχμέντ Μισμαρί είπε σε δημοσιογράφους ότι ο ΟΗΕ θα πρέπει να χρησιμοποιεί άλλα αεροδρόμια όπως αυτό στη Μισράτα επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των αεροπορικών πτήσεων που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Μιτίγκα της Τρίπολης, καθώς η Τουρκία το χρησιμοποιεί ως βάση.
Η αποστολή του ΟΗΕ στη Λιβύη νωρίτερα κατηγόρησε τις δυνάμεις του Χάφταρ ότι εμποδίζουν τις πτήσεις που μεταφέρουν το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη.
Αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ - «Δεν θα σιωπήσω, είμαι αθώος» (vid)
19:20
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα - Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
19:10
Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι
18:58
Πηγές ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου
18:46