Κύπρος: Σύλληψη 38χρονου για τους πυροβολισμούς στην Αγία Νάπα
Στη σύλληψη ενός 38χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Λάρνακα, το μεσημέρι της Δευτέρας, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε καφετέρια στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Όπως μεταδίδει το offsite.com.cy, τον 38χρονο Ελληνοκύπριο ενέπλεξε στην υπόθεση μαρτυρία, ωστόσο δεν έχει καταστεί σαφές το κατά πόσο πρόκειται για τον δράστη άνοιξε πυρ αδιακρίτως και τραυμάτισε τέσσερα άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε μία γυναίκα 26 ετών και τρεις άνδρες, ηλικίας 38 (σ.σ. δύο εξ αυτών) και 32 ετών.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως σοβαρή, αλλά όχι απειλητική για τη ζωή τους.
Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές τόσο για την πορεία των ερευνών, όσο και για το εάν ο 38χρονος θα οδηγηθεί τελικά στο Δικαστήριο.
SPONSORED
Ο Παναγιώτης Ρέτσος στο Allwyn Game Time: Το νέο ξεκίνημα της Εθνικής και οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί
19:01
Κυνήγι θησαυρού στη Φινλανδία με έπαθλο χρυσό αξίας 23.000 ευρώ
18:56
Το ΣτΕ αποφασίζει για τα Airbnb στην Πλάκα
18:45
Ζελένσκι: Οι επιθέσεις εντός Ρωσίας θα βελτιώσουν τη διαπραγματευτική θέση της Ουκρανίας
18:40