Σύνοδος ΥΠΕΞ Δυτικών Βαλκανίων: Απουσία Ντι Μάιο λόγω κοροναϊού
Η εξάπλωση του κοροναϊού που πλήττει την χώρα του δεν επέτρεψε στον υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας κ. Λουίτζι Ντι Μάιο να ταξιδέψει σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην σύνοδο των ΥΠΕΞ των Δυτικών Βαλκανίων και των χωρών της Βαλκανικής που είναι ήδη κράτη μέλη της ΕΕ την οποία συγκαλεί το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Χώρα με ισχυρή παράδοση στο βαλκανικό γίγνεσθαι η Ιταλία στηρίζει, την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών της δυτική βαλκανικής και μαζί με την Ελλάδα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προώθησης του αιτήματος για την χορήγηση, στην Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, ημερομηνίας έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην σύνοδο Κορυφής του Μάϊου.
Ο οικοδεσπότης κ. Νίκος Δένδιας βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη, ενώ από νωρίς το πρωί καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο οι ομόλογοι του.
Stand up therapy: Μηχανής*Άνθρωπος - Συνοδοιπορικό 2026 - Θέατρο Αθήνα στις 31.3.2026
15:30
Με Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας θα βραβευθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Νέα τιμητική διάκριση
15:30
Ρέντης: Δύο συλλήψεις για πάνω από 13 κιλά ηρωίνη – Εντοπίστηκαν σε παράπηγμα (pic&vid)
15:22
Στροφή στην πυρηνική ενέργεια για την ΕΕ - Τι είναι οι μικροί πυρηνικοί αντιδραστήρες
15:15