ΚΟΣΜΟΣ

Ρεπόρτερ καιρού ξεχνάει ανοικτά τα φίλτρα του Facebook και γίνεται viral

Ρεπόρτερ καιρού ξεχνάει ανοικτά τα φίλτρα του Facebook και γίνεται viral

Άφθονα χαμόγελα μοίρασε στους τηλεθεατές του ένας ρεπόρτερ στη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος ξέχασε να απενεργοποιήσει τα φίλτρα του Facebook προτού εμφανιστεί στον τηλεοπτικό «αέρα» για να μεταδώσει ένα δελτίο καιρού με θέμα μία ασυνήθιστη χιονόπτωση στην περιοχή.

 

Ο Τζάστιν Χίντον δεν είχε ιδέα ότι τα φίλτρα που είχε χρησιμοποιήσει στο Facebook Live Mystery Mask παρέμεναν ανοιχτά και αφότου ξεκίνησε το δελτίο καιρού στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας για την πρώτη βαριά χιονόπτωση της πόλης.

Οι προσπάθειες που κατέβαλαν οι τεχνικοί να σώσουν την κατάσταση δεν στέφθηκαν από επιτυχία, με αποτέλεσμα καθ' όλη τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του δελτίου καιρού το κεφάλι και το πρόσωπο του ανταποκριτή να παρουσιάζουν διάφορα αστεία φίλτρα του Facebook, όπως για παράδειγμα ένα πειρατικό καπέλο, ένα κράνος και ένα ζευγάρι γιγαντιαία γκρίζα μάτια.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την ολοκλήρωση του πρωτότυπου δελτίου, όταν ο Χίντον άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν είχε πάει καλά, δεδομένου του καταιγισμού των μηνυμάτων και των σχολίων που έλαβε στο Facebook από το τηλεοπτικό κοινό που είχε παρακολουθήσει σε απευθείας σύνδεση το όλο περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ