ΚΟΣΜΟΣ

Έτοιμος να αποχωρήσει ο Κρις Κρίστι από την κούρσα των Ρεπουμπλικανών

Έτοιμος να αποχωρήσει ο Κρις Κρίστι από την κούρσα των Ρεπουμπλικανών
REUTERS / Gretchen Ertl

Έτοιμος να αποχωρήσει από την κούρσα των υποψήφιων προέδρων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών μέσα στην ημέρα φαίνεται πως είναι ο Κρις Κρίστι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο FOX Business News μετέδωσε την είδηση μέσω twitter, χωρίς να επικαλεστεί κάποια πηγή για την πληροφορία αυτή, ωστόσο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Κρίστι, ο υποψήφιος δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση.

“Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί”, ανέφερε η Σαμ Σμιθ, εκπρόσωπος του, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ιστότοπος Politico, επικαλούμενος πηγή προσκείμενη στην προεκλογική εκστρατεία του Κρίστι, ανέφερε ότι ο κυβερνήτης, έπειτα από την απογοητευτική έκτη θέση που έλαβε στις προκριματικές εκλογές του Νιου Χαμσαιρ, θα αποχωρούσε από την κούρσα.Το CBS, πάλι, αναφέρει ότι ο κυβερνήτης μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 24 ώρες προκειμένου να αποφασίσει.

Μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης, ο κυβερνήτης σημείωσε ότι επιστρέφει στο Νιου Τζέρζι, αντί να συνεχίσει για τη Νότια Καρολίνα, τον επόμενο σταθμό των εκλογών. Σημείωσε ακόμα ότι θα επανεκτιμούσε την εκστρατεία του.

Ο Κρίστι είχε ρίξει βάρος στις προκριματικές του Νιου Χαμσαιρ, τις οποίες θεωρούσε κρίσιμες. Με την αποχώρησή του από την "κούρσα" θα απομείνουν οκτώ υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν το χρίσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ