Κορωνοϊός: Αρνητικό ρεκόρ θανάτων στη Βρετανία
Αυξήθηκε κατά 854 άτομα ο αριθμός των νεκρών στη Βρετανία από κορωνοϊό εντός μίας ημέρας. Πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ θανάτων σε ένα 24ωρο.
Το NHS Αγγλίας ανακοίνωσε 758 νέους θανάτους, σε περιστατικά που είχαν διαγνωστεί θετικά στον Covid-19 (χθες ο αριθμός νεκρών ήταν 403, ωστόσο η μεγάλη διαφορά εκτιμάται ότι ίσως οφείλεται μερικώς στην καθυστέρηση καταγραφής κάποιων θανάτων τις προηγούμενες μέρες).
Αντίστοιχα, στη Σκωτία ο αριθμός θανάτων το τελευταίο 24ωρο έφτασε τους 74 και στην Ουαλία τους 19, ενώ στη βόρεια Ιρλανδία υπήρξαν τρεις.
Να σημειωθεί πως ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στην εντατική.
Σε νεότερη ενημέρωση που υπήρξε σήμερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του έγινε γνωστό πως ο Τζόνσον σε έχει πνευμονία και του έχει αφαιρεθεί ο αναπνευστήρας.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ, «έλαβε την καθορισμένη θεραπεία με οξυγόνο» αλλά δεν έχει χρειαστεί άλλο μέσο αναπνευστικής βοήθειας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 55χρονος είχε τις αισθήσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια και μεταφέρθηκε στην εντατική για προληπτικούς λόγους.
Η νέα, premium κινεζική μάρκα Avatr έρχεται στην Ελλάδα
10:23
Βόνιτσα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 40χρονος από το φαράγγι Τρύφου - Σώος ο φίλος του
10:17
Βουλή: Καθολική καταδίκη για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα - «Δεν συνιστούν παρά εγκληματίες»
10:16
Καιρός: Ζέστη με θερμοκρασίες έως 38 βαθμούς σήμερα - Αλλαγή σκηνικού με καταιγίδες το απόγευμα
10:15