ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: Ηθοποιός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πρόβας από σπαθί σαμουράι

Ιαπωνία: Ηθοποιός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πρόβας από σπαθί σαμουράι
GETTY IMAGES

Μοιραία στάθηκε η πρόβα για έναν Ιάπωνα ηθοποιό σε ένα στούντιο του Τόκιο, ο οποίος σκοτώθηκε όταν χτυπήθηκε στο στομάχι από ένα σπαθί σαμουράι.

Ο Ντάιγκο Κασίνο, 33 ετών, ο οποίος συμμετείχε μαζί με πολλούς άλλους συναδέλφους του στην πρόβα αυτή, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα αργότερα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει αν επρόκειτο για δυστύχημα ή για εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν το σπαθί ήταν αληθινό ή ψεύτικο.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρόντες δεν είδε τι ακριβώς συνέβη στον Ντάιγκο. Πολλοί ηθοποιοί είπαν ότι τον άκουσαν να βογγάει και όταν στράφηκαν προς το μέρος του, τον είδαν να καταρρέει.

Στα τέλη Ιανουαρίου, στην Πίζα της Ιταλίας, ένας νεαρός ηθοποιός ο Ράφαελ Σουμάχερ, απαγχονίστηκε κατά λάθος επί σκηνής, μπροστά στα μάτια των θεατών. Για τον θάνατο του ηθοποιού, που ερμήνευε τον μονόλογο ενός καταθλιπτικού εφήβου, διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βάρος δύο διευθυντών και δύο τεχνικών του θεάτρου.

Διαβάστε επίσης:

Νέα τροπή στις έρευνες για τον Ιταλό ηθοποιό που κρεμάστηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ