Ρωσία: Συλλυπητήρια στην Τουρκία για τα 28 θύματα της βομβιστικής επίθεσης
Τα συλλυπητήριά της στον τουρκικό λαό, για τα 28 θύματα της χθεσινής βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα, εξέφρασε σήμερα η Ρωσία, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο των Εξωτερικών στη Μόσχα.
«Η χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια υπογραμμίζει την ανάγκη συνεργασίας όλων των χωρών στη μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Τα συλλυπητήρια αυτά εκφράζονται σε μία περίοδο, κατά την οποία, οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας βρίσκονται σε οριακό σημείο από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν τουρκικά μαχητικά F-16 κατέρριψαν ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24, το οποίο πετούσε κοντά στη συνοριακή γραμμή Τουρκίας-Συρίας.
Η Άγκυρα είχε υποστηρίξει ότι το μαχητικό είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της για 17 δευτερόλεπτα, ενώ η Μόσχα υποστήριζε ότι το Su-24 πετούσε εντός του συριακού εναέριου χώρου.
Πάτρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και το παιδί της μετά από τροχαίο και εγκατάλειψη - ΙΧ παρέσυρε μηχανή (vid)
12:14
Μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα (pics)
12:06
ΥΠΕΞ Ιράν: Ο πόλεμος της Ουάσινγκτον κατά της Τεχεράνης «σίγουρα δεν ήταν αυτοάμυνα»
12:04
Στενά του Ορμούζ: 913 πλοία στον Περσικό Κόλπο μετά το κλείσιμο του θαλάσσιου περάσματος
11:53