ΚΟΣΜΟΣ

Μίσιγκαν: Ένοπλος πυροβολεί και σκοτώνει στα τυφλά

Μίσιγκαν: Ένοπλος πυροβολεί και σκοτώνει στα τυφλά
Ένοπλος πυροβολεί αδιακρίτως στο Μίσιγκαν Video grab cnn

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην στην Κομητεία του Καλαμαζού, στη βόρεια Πολιτεία του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ, όταν ένας οπλισμένος άνδρας άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Τα θύματα βρήκαν τον θάνατο από σφαίρες σε τρία περιστατικά, τα οποία όμως συνδέονται όπως είπαν οι αρχές.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκινγκ ενός συγκροτήματος κατοικιών, με θύμα μια γυναίκα που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, ενώ βρισκόταν με τα τρία της παιδιά. Η γυναίκα αυτή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγες ώρες αργότερα δύο άνθρωποι έπεφταν νεκροί από τα πυρά αγνώστου, σε μια έκθεση αυτοκινήτων.

Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από ένα εστιατόριο, όπου πέντε άνθρωποι που βρίσκονταν σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα, έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του δράστη.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε έναν 45χρονο άνδρα, τον οποίο θεωρεί ύποπτο ως δράστη των αιματηρών επιθέσεων, ενώ στο αυτοκίνητό του βρήκαν κι ένα όπλο. Νωρίτερα, ο βοηθός σερίφης του Καλαμαζού Πόλ Μάτις, έκανε λόγο για μανιακό δολοφόνο, λέγοντας χαρακρητιστικά: "από τις μαρτυρίες προκύπτει πως ο ύποπτος πυροβολεί κατά ανθρώπινων στόχων στην τύχη. Είναι κάποιος ο οποίος κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του, βρίσκει ανθρώπους, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ένας μανιακός δολοφόνος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ