ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα με νεκρούς και τραυματίες

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα με νεκρούς και τραυματίες
FOX61 WTIC via AP

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε νυχτερινό κλαμπ στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και οκτώ ακόμη να τραυματιστούν. 

Το συμβάν έλαβε χώρα στο κλαμπ «Lavish Lounge» στην κομητεία Γκρίνβιλ και προς το παρόν δεν είναι σαφές αν ο δράστης συνελήφθη ή διέφυγε.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για «αναταραχή» μέσα στο κλαμπ λίγο πριν τις 2 το πρωί λόγω «πυροβολισμών σε εξέλιξη μέσα στο κτήριο».

Αρχικά είχαν αναφερθεί 12 τραυματίες, αργότερα ωστόσο η αστυνομία έκανε λόγο για δύο νεκρούς και οκτώ τραυματίες. Σύμφωνα με τις αρχές τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας τους να ποικίλει.

Σύμφωνα με τις αρχές τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας τους να ποικίλει.

Το περιστατικό ακολουθεί μία σειρά θανατηφόρων πυροβολισμών κατά μήκος του αμερικάνικου Νότου. Το Σάββατο ένας άνδρας σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν σε επίθεση με πυροβολισμούς σε κλαμπ του Μισισιπή, ενώ μία ημέρα νωρίτερα ένα παιδί σκοτώθηκε και τρεις ακόμη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην Αλαμπάμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ