ΚΟΣΜΟΣ

Μέθυσε στη Γλασκώβη, ξύπνησε στο Άμστερνταμ

Μέθυσε στη Γλασκώβη, ξύπνησε στο Άμστερνταμ
DeAgostini/Getty Images/Ideal Images

Αν πιστεύετε ότι έχετε ζήσει βραδιές κραιπάλης και παίζετε σε υψηλό επίπεδο, διαβάστε την περιπέτεια ενός Σκοτσέζου και ενδεχομένως να αναθεωρήσετε...

Πρόκειται για έναν νεαρό, ερασιτέχνη παλαιστή ονόματι Ντέιβιντ ΜακΚάλουμ, που ακούει και στο παρατσούκλι Ravie-Davie... Ο 22χρονος Ντέιβιντ είχε βγει με άλλους συναθλητές του για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Μόνο που, όπως γράφει η βρετανική metro, παραχαλάρωσε και πίνοντας το ένα ποτό πίσω από το άλλο, τέθηκε νοκ άουτ.

Οι υπάλληλοι του μπαρ του ζήτησαν ευγενικά να φύγει μια και δεν είχε πάνω του ούτε τα απαραίτητα έγγραφα. Ο Ντέιβιντ δεν έφερε αντίσταση και αποφάσισε να πάει αρχικά στο σπίτι του για να πάρει την ταυτότητά του και εν συνεχεία να επιστρέψει στο μπαρ για να συνεχίσει τον μαραθώνιο.

Δεν λειτούργησαν όμως όλα βάσει πλάνου. Για κάποιον... περίεργο λόγο, ο Ντέιβιντ δεν έφτασε μέχρι το σπίτι. Αντ' αυτού πήγε στο αεροδρόμιο και έκλεισε εισιτήριο της τελευταίας στιγμής για Άμστερνταμ...

«Ξύπνησα στην Ολλανδία και δεν είχα χρήματα να γυρίσω. Αρχικά νόμιζα ότι βρισκόμουν στο Εδιμβούργο, γρήγορα όμως συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος», δήλωσε ο ΜακΚάλουμ ο οποίος θεώρησε... σκόπιμο να κλείσει δύο δωμάτια στο Άμστερνταμ αντί για ένα με αποτέλεσμα να ξεμείνει από μετρητά.

Διαβάστε επίσης:

Ενώπιον του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για τους φόνους στο Καλαμαζού των ΗΠΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ