Οι selfies «σκότωσαν» και παγώνια
Μετά το μικρό δελφίνι στην Αργεντινή, δύο παγώνια στην Κίνα έπεσαν με τη σειρά τους θύματα της ανθρώπινης επιθυμίας για μια... επιτυχημένη και πρωτότυπη selfie.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής metro, επισκέπτες του ζωολογικού κήπου Yunnan Wild Animal Park θεώρησαν ως καλή ιδέα να σηκώσουν δύο παγώνια στον αέρα πιάνοντάς τα από τα φτερά προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί τους. Εκτός από ανεπανόρθωτη ζημιά στα φτερά, τους προκάλεσαν και πολύ άγχος με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να πάθουν ανακοπή καρδιάς και να ψοφήσουν.
Πριν από λίγες μόλις ημέρες, ένα μικρό σε μέγεθος δελφίνι ψόφησε όταν λουόμενοι σε παραλία του Μπουένος Άιρες το έβγαλαν από το νερό για να το χαζέψουν και να βγάλουν φωτογραφίες.
SPONSORED
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Το Members Club στο Telekom Center Athens είναι το νέο σημείο αναφοράς της premium φιλοξενίας
14:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Πρόστιμα συνολικού ύψους 295.898 ευρώ για απομιμήσεις και αθέμιτα κέρδη
14:29
ΕΛΛΑΔΑ
Το Σάββατο απολογείται ο 65χρονος που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο
14:12
ΕΛΛΑΔΑ
Πρώην ποδοσφαιριστής, αστυνομικός και ειδικός φρουρός σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης - Πώς δρούσε
13:56
ΕΛΛΑΔΑ