Άνδρας στο Ροστόφ της Ρωσίας σκότωσε λύκο με τα χέρια του
Ένας άνδρας στην περιοχή Ροστόφ (Rostov) της νότιας Ρωσίας σκότωσε έναν λυσσασμένο λύκο, αφού το ζώο, επιτέθηκε πρώτα σε γυναίκα και μετά στο σκύλο του.
Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα νοσηλεύονται, σύμφωνα με δήλωση των γιατρών τους, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η τύχη του σκύλου.
Το παραπάνω περιστατικό αναφέρθηκε από τοπικό κτηνιατρείο στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti.
Σύμφωνα με την μαρτυρία, ο λύκος έφτασε στο χωριό την αυγή. Αρχικά, δάγκωσε μία γυναίκα που έκανε δουλειές στην αυλή του σπιτιού της και, στη συνέχεια, επιτέθηκε στον σκύλο ενός γείτονά της.
Αυτός άκουσε τα γαβγίσματα του σκύλου και έσπευσε να τον σώσει. Στην αρχή, προσπάθησε να χτυπήσει τον λύκο με ένα κλαδί, αλλά το ζώο αγρίεψε περισσότερο και κατάφερε να δαγκώσει τον άνδρα πολλές φορές πριν αυτός αφήσει το κλαδί και, τελικά, το σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια, στραγγαλίζοντάς το μέχρι θανάτου.
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η θέση μας για την επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει
22:00
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (16/12) κλήρωσης
21:53
«Άλωσε» την Πόλη ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη με 81-77 επί της Φενέρμπαχτσε
21:51
Ο Μερτς χαιρετίζει την πρόταση για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
21:46