Ο Μ. Ζάκερμπεργκ επαίρεται για το άλλαγμα πάνας της κόρης του σε 20'
O ιδρυτής και πρόεδρος του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, που απολαμβάνει την πατρότητα εδώ και λίγους μήνες, διαβεβαίωσε σήμερα ότι μπορεί να αλλάζει την πάνα της μικρής του κόρης σε μόλις 20 δευτερόλεπτα χάρη σε μία τεχνική που ο ίδιος επινόησε.
«Είμαι ανταγωνιστικός τύπος, χρονομετρώ τον εαυτό μου για να βελτιωθώ όλο και περισσότερο και έχω μειώσει τον χρόνο μου στα 20 δευτερόλεπτα», δήλωσε ο Ζούκερμπεργκ σε μια εκδήλωση βράβευσής του από τον εκδοτικό οίκο Axel Springer στο Βερολίνο.
Ο επικεφαλής του γερμανικού εκδοτικού οίκου Ματίας Ντέπφνερ ρώτησε τον προσκεκλημένο του σχετικά με το πώς ανταπεξέρχεται στα πατρικά του καθήκοντά. Λίγο καιρό πριν ο 31χρονος είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook μία φωτογραφία όπου απεικονιζόταν να αλλάζει μια πάνα.
«Το μυστικό είναι να τοποθετείς την καθαρή πάνα κάτω από την παλιά», συνέχισε ο νεαρός επιχειρηματίας.
Ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν απέκτησαν την κόρη τους, Μάξιμα, τον Νοέμβριο του 2015.
One more down, thousands to go.
Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015
Λαβρόφ: Το Κίεβο επιχείρησε επίθεση στην κατοικία του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με 91 drones
17:23
Τζόλης, Τετέι, Ρότα και Χατζηδιάκος έκαναν έκπληξη σε τρία παιδιά από το Make-A-Wish Ελλάδος
17:14
Πώς συνέβη η τραγωδία στα Βαρδούσια: Τι συμβαίνει στο σώμα αν χτυπηθεί από χιονοστιβάδα
17:09
Ζαπορίζια: Ο σταθμός μπορεί να λειτουργήσει σε 18 μήνες αν τελειώσει ο πόλεμος, λέει ο επικεφαλής
17:00