Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Πρόστιμα σε όσους δεν φορούν μάσκα
Ανανεώθηκε:
Πρόστιμα θα επιβάλλονται από εδώ και στο εξής σε όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα, καθώς τα κρούσματα της Covid-19 αυξάνονται σε ορισμένες συνοικίες της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο δήμαρχος εξήγησε ότι οι εκπρόσωποι των αρχών θα προσφέρουν πρώτα δωρεάν μάσκες σε όσους δεν φορούν όπου είναι υποχρεωτικό και, αν αυτοί αρνηθούν να τις χρησιμοποιήσουν, θα τους επιβάλλεται πρόστιμο, το ύψος του οποίου δεν διευκρινίστηκε.
Ο ντε Μπλάζιο είπε ότι «για πρώτη φορά εδώ και μήνες» το ποσοστό των τεστ για τον νέο κορωνοϊό που βγαίνουν θετικά ξεπέρασε το 3%, φτάνοντας στο 3,25%, επισημαίνοντας ότι η αύξηση αυτή παρατηρείται σε εννέα συγκεκριμένες συνοικίες.
«Προφανώς, όλοι ανησυχούν για αυτό. Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για να το αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε.
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Πότε λήγουν τα προγράμματα «Ανακαίνιση Κατοικίας» και «Σπίτι μου ΙΙ»
00:30
Καταβλήθηκαν 33 εκατ. ευρώ σε 67.746 δικαιούχους για την αγορά λιπασμάτων
23:59
Αραγτσί: «Το Ιράν απέδειξε τη δύναμή του απέναντι στον ακριβότερο στρατό του κόσμου»
23:48