ΚΟΣΜΟΣ

Καθησυχάζει ο Τραμπ: «Νιώθω καλά» - Τα ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου

Καθησυχάζει ο Τραμπ: «Νιώθω καλά» - Τα ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Alex Brandon

Με ανάρτησή του στο Twitter, μέσα από το δωμάτιο του στρατιωτικού νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται προληπτικά, ο Ντόναλντ Τραμπ καθησυχάζει τη διεθνή κοινή γνώμη για την κατάσταση της υγείας του. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαριστεί αρχικά γιατρούς και προσωπικό για την φροντίδα που του παρέχουν και υπογραμμίζει πως αισθάνεται καλά.

«Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι και όλοι στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Ιατρικό Κέντρο Γουόλτερ Ριντ και άλλοι από αντίστοιχα εκπληκτικά ιδρύματα που συνεργάζονται μαζί τους είναι καταπληκτικοί! Έχει γίνει φοβερή πρόοδος μέσα στους τελευταίους έξι μήνες ως προς την αντιμετώπιση αυτή της πανούκλας. Με τη βοήθειά τους, νιώθω καλά!», λέει χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Τραμπ δεν είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην αναπνοή, και δεν λάμβανε επιπρόσθετο οξυγόνο.

«Η ομάδα κι εγώ είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για την πρόοδο που έχει σημειώσει ο πρόεδρος» είπε ο Κόνλεϊ, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει χρονοδιάγραμμα για την πιθανή έξοδό του από το νοσοκομείο.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το CNNi, οι ζωτικές λειτουργίες του προέδρου των ΗΠΑ τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικές και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά στην φροντίδα του.

«Δεν είμαστε ακόμη σε ένα σαφή δρόμο για πλήρη ανάρρωση» δήλωσε μια πηγή εξοικειωμένη με την υγεία του Αμερικανού προέδρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ