Πυροβόλησε γιαγιά και αδελφή επειδή τον ξύπνησαν για το σχολείο...
Έναν άκρως επιθετικό τρόπο για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, μετά το... απότομο ξύπνημα που του επιφύλαξαν η γιαγιά και η αδελφή του, επέλεξε ένας 16χρονος από το Νάσβιλ των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, ο νεαρός εκνευρίστηκε τόσο πολύ που τον ξύπνησαν για να ετοιμαστεί για το σχολείο του, που άρπαξε ένα πυροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά του δέχθηκε δύο σφαίρες και τραυματίστηκε πιο σοβαρά από τη 12χρονη αδελφή του η οποία υπέστη επιπόλαια τραύματα.
Όπως τονίζεται από το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ, κανένα από τα μέλη της οικογένειας του 16χρονου δεν γνώριζε ότι είχε στην κατοχή του όπλο. Ο νεαρός αρχικά διέφυγε, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση με τον Ζελένσκι «ψήνει» ο Ούγγρος πρωθυπουργός για να «σπάσει τον πάγο» με το Κίεβο (pic)
19:22
ΚΟΣΜΟΣ
«Η μητέρα μου ήταν ερωτευμένη με τον Κάρολο»: Ο Τραμπ υποδέχεται το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας
19:13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Live η συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο
19:04
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
«Η Αμερική του Μάνου Χ – Μέρος Β΄»: Οι μαγικές μουσικές του Χατζιδάκι φωτίζουν το Ηρώδειο
19:02
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ