ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Από την ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα ο Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ: Από την ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα ο Τραμπ
(AP Photo/Patrick Semansky)

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών στην ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

«Ο πρόεδρος θα παρακολουθεί τις εξελίξεις με ανώτερους βοηθούς του, με μέλη της οικογένειάς του, από την ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου. Είναι ενθουσιασμένος. Έχουμε ρίξει πολύ δουλειά, δεν έχουμε λάβει καμία ψήφο ως δεδομένη, έχει βγει στο δρόμο συναντώντας ψηφοφόρους, παρευρισκόμενος σε έως και πέντε εκδηλώσεις την ημέρα, και είμαστε έτοιμοι να δούμε αυτά τα αποτελέσματα», δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας του Αλίσα Φάρα, η οποία εμφανίστηκε στο Fox Business, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ είναι σε «πολύ καλή διάθεση».

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Λευκός Οίκος αναμένει κάποιες καθυστερήσεις στα αποτελέσματα, ειδικά στην Πενσιλβάνια, όταν ρωτήθηκε για την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων.

Όπως είπε, δουλεύουν με τους τοπικούς φορείς σε όλη τη χώρα, που είναι αρμόδιοι γι’αυτά και έχουν τα σχετικά σχέδια, τονίζοντας ότι η ανησυχία τους για την επιστολική ψήφο είναι μεγάλη, καθώς υπήρξε μαζική και η χώρα δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο.

«Ακούω ότι τα πάμε πολύ καλά στη Φλόριντα και τα πάμε πολύ καλά και στην Αριζόνα. Πάμε απίστευτα καλά στο Τέξας. Νομίζω ότι πάμε καλά παντού. Νομίζω ότι θα έχουμε μια υπέροχη βραδιά. Αισθάνομαι πολύ καλά», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους από την έδρα της προεκλογικής εκστρατείας του στη Βιρτζίνια.

Ο Τραμπ διαμήνυσε στην Αμερική ότι «όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι και η νίκη φέρνει ενότητα».

Δείτε όλες τις εξελίξεις των αμερικανικών εκλογών στο liveblog του CNN Greece

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ