ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Αισιόδοξος για τη νίκη ο Μπάιντεν

Εκλογές ΗΠΑ: Αισιόδοξος για τη νίκη ο Μπάιντεν
AP Photo/Paul Sancya

Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του στο Ντελάγουερ.

Ευχαριστώντας επανειλημμένα το κοινό για την αξιοθαύμαστη υπομονή του, ο 77χρονος υποψήφιος δήλωσε:

«Αισθανόμαστε πάρα πολύ καλά για το σημείο που βρισκόμαστε. Βρισκόμαστε καθ’ οδόν προς τη νίκη των εκλογών αυτών» είπε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, τονίζοντας παράλληλα «όλοι ξέραμε ότι η διαδικασία θα είναι μακρά».

«Πιστεύουμε ότι έχουμε ήδη κερδίσει την Αριζόνα, ενώ έχουμε λάβει τηλεφώνημα και από την Μινεσότα. Αισθανόμαστε πολύ καλά για Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν», τόνισε ο Μπάιντεν.

«Η απόφαση για το ποιος έχει κερδίσει δεν είναι του Ντόναλντ Τραμπ, ούτε δική μου, αλλά του αμερικανικού λαού. Συνεχίστε να πιστεύετε, θα νικήσουμε τις εκλογές» κατέληξε.

«Συνεχίστε να το πιστεύετε, παιδιά, θα νικήσουμε», ολοκλήρωσε τη σύντομη παρέμβαση του ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, εκφράζοντας «αισιοδοξία». Την ίδια φράση, «συνεχίστε να πιστεύετε», επανέλαβε αμέσως μετά μέσω Twitter.

«Προηγούμαστε με διαφορά αλλά προσπαθούν να μας κλέψουν τις εκλογές. Δεν θα τους επιτρέψουμε ποτέ να το κάνουν. Ψήφοι δεν μπορούν να ρίχονται μετά το κλείσιμο της κάλπης», ήταν το σχόλιο του Τραμπ αμέσως μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ