Εκλογές ΗΠΑ: Tο Twitter «μαύρισε» την ανάρτηση Τραμπ για το «κλέψιμο» των εκλογών
Ανανεώθηκε:
To Twitter προειδοποίησε σήμερα τους χρήστες του για το μήνυμα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν «να κλέψουν» τις εκλογές.
«Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία», αναφέρει η πλατφόρμα στην επισήμανσή της στο μήνυμα του Τραμπ.
«Θα κάνω δήλωση απόψε. Μεγάλη ΝΙΚΗ!» είχε γράψει νωρίτερα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε δεύτερή του ανάρτησή του υποστήριξε:
«Προηγούμαστε με διαφορά αλλά προσπαθούν να μας κλέψουν τις εκλογές. Δεν θα τους επιτρέψουμε ποτέ να το κάνουν. Ψήφοι δεν μπορούν να ρίχονται μετά το κλείσιμο της κάλπης».
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα) αναμένεται να προχωρήσει σε διάγγελμα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε μια προσπάθεια να «δείξει δύναμη» και να «παρουσιάσει το αφήγημά του», όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της προεκλογικής του καμπάνιας στο CBS.
«Ναι ο πρόεδρος θα μιλήσει απόψε. Ακόμη και αν δεν είναι για να ανακοινώσει τη νίκη του, θέλει να παρουσιάσει το αφήγημά του».
Ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να μιλήσει στις κάμερες από τον Λευκό Οίκο.
Marfin: Συγκατάθεση για έκδοσή της στην Ελλάδα έδωσε η 46χρονη
17:57
Νέα προειδοποίηση EASA για τις πτήσεις στη Μέση Ανατολή λόγω των νέων εχθροπραξιών
17:50
Την βόρεια Εύβοια θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός
17:35
Ανεξαρτητοποιήθηκε απο την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος
17:33