ΚΟΣΜΟΣ

Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ: Πέθανε στα 28 του ο γιος του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν

Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ: Πέθανε στα 28 του ο γιος του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν
AP Photo

Τον θάνατο του Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ, γιο του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, επιβεβαίωσαν οι Αρχές στο CNNi.

O Μπράουν Τζ. ετεροθαλής αδελφός της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, ο οποίος πέθανε το 2015, ήταν 28 ετών.

Οι Αρχές έλαβαν μια κλήση για επείγον περιστατικό λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα. Όταν έφτασαν βρήκαν τον 28χρονο νεκρό, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια ενώ ο ατζέντης του δεν θέλησε να κάνει «κανένα σχόλιο» γύρω από την αιτία θανάτου.

Αλλεπάλληλες απώλειες

Ο θάνατος του Τζούνιορ είναι ένα μόνο από τα τραγικά περιστατικά που συνδέονται με την οικογένεια Μπράουν, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει πολλές απώλειες.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον, η διάσημη τραγουδίστρια που ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν μέχρι το 2007, πέθανε την 1η Φεβρουαρίου του 2012, μετά από ένα τραγικό ατύχημα στην μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, απόρροια των καρδιολογικών προβλημάτων αλλά και του εθισμού της στην κοκαΐνη.

Τρία χρόνια αργότερα, η κόρη της Χιούστον και του Μπράουν, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρέθηκε κι αυτή χωρίς τις αισθήσεις της στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζόρτζια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρέμεινε σε κέντρο αποκατάστασης για έξι μήνες μέχρι τον θάνατό της τον Ιούλιο του 2015.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από εγκεφαλική βλάβη που προκάλεσε η χρήση ναρκωτικών. Ήταν μόλις 22 ετών.

Ο πατέρας θεώρησε υπεύθυνο για τον θάνατό της τον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον. Ο τελευταίος διώχθηκε δικαστικά και κρίθηκε ένοχος. Τον Ιανουάριο του 2020, ο Γκόρντον πέθανε μετά από χρήση ηρωίνης.

«Προσπάθησε σκληρά για να σηκώσει το κεφάλι του και να μείνει νηφάλιος. Ήθελε πραγματικά μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή με την οικογένειά του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος του Γκόρντον. «Η καρδιά μου πηγαίνει προς την οικογένεια και τους φίλους που αφήνει ο Νικ και σε άλλες οικογένειες που ασχολούνται με τις απώλειες και τον πόνο που προκαλούνται από τα ναρκωτικά».

Bobby Brown Jr., the son of singer Bobby Brown, dies at 28, by Madeline Holcombe, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ