Κορωνοϊός: Αρνητικός ο βασιλιάς της Ισπανίας, παραμένει σε καραντίνα
Ανανεώθηκε:
Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε, που παραμένει σε καραντίνα από τη Δευτέρα αφού ήρθε σε επαφή με ένα πρόσωπο θετικό στην Covid-19, διαγνώστηκε αρνητικός σήμερα, όμως θα παραμείνει σε απομόνωση για προληπτικούς λόγους, ανακοίνωσαν τα βασιλικά ανάκτορα.
«Μας καθησύχασαν, όμως (η αυτού Μεγαλειότητα) θα παραμένει σε καραντίνα τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες που προβλέπουν δέκα ημέρες καραντίνας έπειτα από μια επαφή» με επιβεβαιωμένο κρούσμα, εξήγησε το ισπανικό παλάτι.
Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε είχε τεθεί σε «προληπτική καραντίνα 10 ημερών», αφού ήρθε σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχε διαγνωστεί θετικό στην Covid-19.
Είχε μάλιστα διευκρινιστεί ότι όλες οι επίσημες υποχρεώσεις του Φελίπε θα ακυρώνονταν το διάστημα αυτό.
Η βασίλισσα Λετίθια και τα παιδιά του βασιλικού ζεύγους, Λεονόρ και Σοφία, θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.
Διάδοχος του θρόνου, η πριγκίπισσα Λεονόρ χρειάστηκε να τηρήσει μια καραντίνα 14 ημερών στα μέσα Σεπτεμβρίου, έπειτα από τον εντοπισμό ενός κρούσματος νέου κορωνοϊού μεταξύ των συμμαθητών της, προτού το τεστ της βγει αρνητικό.
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Αθήνα διοργανώνει δια ζώσης ενημερώσεις υποψήφιων φοιτητών Μηχανικής στις 14 Μαρτίου 2026
17:52
Η διεθνής κρίση πιέζει τις ενεργειακές τιμές - Ανθεκτική η Ελλάδα
17:43
Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή και η Ελένη Ζαρούλια - Ποινές 13 ετών για το Διευθυντήριο της ΕΟ
17:42
Νέα εποχή μετακίνησης στην Πατρών - Πύργου: Ξεκινά η χιλιομετρική χρέωση από τις 13 Μαρτίου
17:32