Μακελειό στο Ιλινόις: Νεκροί και τραυματίες σε κέντρο μπόουλινγκ - Έφηβοι οι δύο από τα θύματα
Ανανεώθηκε:
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από σφαίρες που έπεσαν μέσα και έξω σε κέντρο μπόουλινγκ στην πόλη Ρόκφορντ, στην αμερικανική πολιτεία Ιλινόις.
Το μακελειό συνέβη όταν 37χρονος άνδρας, ο οποίος πλέον βρίσκεται υπό κράτηση, άνοιξε πυρ πυροβολώντας αδιακρίτως. Η αστυνομία προέτρεψε τους πολίτες να αποφεύγουν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αίθουσα.
«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουμε τρεις νεκρούς», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας Νταν Ο’ Σέι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε επιτόπου.
Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
«Συλλάβαμε έναν ύποπτο. Αυτά έχουμε πάνω-κάτω προς το παρόν», δήλωσε ο κ. Ο’ Σέι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Αργότερα, έγινε γνωστό ότι δύο από τα θύματα ήταν έφηβοι, σύμφωνα με τη Guardian.
Η αίθουσα όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα δύο λέξεων: «παρακαλούμε προσευχηθείτε».
Κατά πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, δεν πιστεύεται ότι επρόκειτο για έγκλημα εκ προμελέτης.
Κεραμέως: Η Ελλάδα πρώτη στην αύξηση απασχόλησης στον ΟΟΣΑ - Συνεχίζουμε με σχέδιο και συνέπεια
17:29
Ηλεία: 79χρονος πέθανε την ώρα που έκαιγε κλαριά
17:20
Αυτά είναι τα τεθωρακισμένα που παραχώρησε η Ελλάδα στον Λίβανο (pics)
17:11
Seven Dials: Όταν η Αγκάθα Κρίστι συναντά τη λάμψη και την ίντριγκα της δεκαετίας του 1920
17:03