Ισπανία: Μια 89χρονη νεκρή και 18 τραυματίες από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
Ανανεώθηκε:
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οίκο ευγηρίας στην Ισπανία, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 89χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό 18 ανθρώπων, έγινε σήμερα γνωστό από τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων της χώρας.
Η φωτιά ξέσπασε χθες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στον τρίτο όροφο του οίκου ευγηρίας Domusvi-Adorea στη Σεβίλλη, στη νότια Ισπανία, σύμφωνα με τους πυροσβέστες.
«Πραγματοποιήθηκε επιχείρηση των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων στον οίκο ευγηρίας, όπου μια 89χρονη έχασε τη ζωή της και 18 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», ανέφεραν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Σεβίλλης σε ένα tweet.
Γείτονες έφεραν κουβέρτες και πρόσφεραν καταφύγιο στα σπίτια τους στους ηλικιωμένους τροφίμους, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο.
Πολλοί εκ των τροφίμων μεταφέρθηκαν από υπαλλήλους του δήμου σε ένα αθλητικό κέντρο, για να περάσουν τη νύχτα.
Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται, σύμφωνα με τις αρχές.
«Προσέβαλε τις ΗΠΑ»: Οργή Τραμπ για την εμφάνιση του Bud Bunny στο Super Bowl
13:41
Real Consulting: Αποκτά την OTS με στόχο ένα πιο δυνατό σχήμα στην πληροφορική
13:34
Κινηματογραφική ληστεία στην Ιταλία: Κουκουλοφόροι ανατίναξαν θωρακισμένο όχημα (vid)
13:34
Παράταση παραστάσεων για την πολυσυζητημένη «Λόλα» στο Θέατρο Παλλάς έως 1η Μαρτίου
13:33